100 Fascinerende wereldwonderen

-


Categorie:Geschiedenis & Politiek / Onderwerp: Geschiedenis & Politiek overig 942
Cover van het boek '100 Fascinerende wereldwonderen'
Uitgevers Veltman Uitgevers, Veltman Uitgevers B.V.
Uitgavejaar 2005
ISBN139789059204423
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

100 van de spectaculairste door mensen gemaakte monumenten en door de natuur veroorzaakte fenomenen worden in dit boek beschreven.

Raadselachtige megalieten zoals Stonehenge in Engeland en de beelden van Paaseiland in de Stille Oceaan nodigen uit tot speculatie, maar hebben hun eeuwenoude geheimen nog steeds niet prijsgegeven. Verfijnde bouwwerken zoals de St. Pieter in Rome meten zich met de strakke lijnen van de Grote Piramide bij Gizeh. Zowel bouwkundige staaltjes – zoals de Transsiberische spoorweg, de langste spoorlijn ter wereld – zijn opgenomen, als natuurlijke fenomenen, zoals de Everglades in Florida, de enorme Saharawoestijn en de actieve vulkanen van Antarctica.

Bij elk onderwerp bevinden zich een kaartje, een aantal feiten en kleurenfoto’s. Speciale artikelen zoals Grote Beschavingen en Prachtige Landschappen, geven meer informatie over enkele van de meest buitengewone wonderen van de wereld. Door het beste van overal ter wereld in een band te brengen, is dit boek fascinerend om te lezen, handig als naslagwerk en verleidelijk om meer te weten te komen.

Bestellen

Bestel '100 Fascinerende wereldwonderen' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.