100% Fee + veters

-
Auteur: Niki Smit

Categorie:Kind & Jeugd / Onderwerp: Romans & Zelf lezen -
Cover van het boek '100% Fee + veters' van Niki Smit
Uitgevers Uitgeverij De Fontein, de Fontein Jeugd
Uitgavejaar 2009
ISBN139789026126727
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Niki Smit is fulltime schrijfster en volgt daarnaast een opleiding scenarioschrijven. In het verleden was ze hoofdredacteur van een website voor jongeren en een modewebsite. Niki woont in Rotterdam en houdt van mode, Parijs en konijnen. Voor haar debuut 100% Nina ontving ze de Hotze de Roos-prijs. 100% Lola en 100% Bo werden genomineerd voor de Prijs van de Kinderjury. Kijk voor meer informatie op nikismit.nl

Fee is fotomodel en 100% verliefd op Thijs, alleen durft ze hem dat niet te vertellen. Op een dag ontdekt ze dat álle meisjes op school verliefd zijn op haar grote liefde. Zelfs haar beste vriendin Laura heeft zoenplannen met Thijs. Tijd voor actie! Maar hoe laat je een jongen merken dat je hem leuk vindt?
Ondertussen mag Fee haar eerste modeshow lopen. Aan haar de eer om het pronkstuk van de avond te dragen: een bontjas van echt konijnenbont! Maar Fee is faliekant tegen bont en stapelgek op haar konijn. Zal Fee in de bontjas de catwalk op gaan? En lukt het Fee eindelijk om Thijs te vertellen dat ze stapelverliefd op hem is?

Bestellen

Bestel '100% Fee + veters' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.