100% Mila

-

voor meiden die van shoppen, mode & jongens houden

Auteur: N. Smit

Categorie:Kind & Jeugd / Onderwerp: Luisterboeken 255
Cover van het boek '100% Mila' van N. Smit
Uitgevers Rubinstein b.v., Rubinstein Publishing Bv, de Fontein Jeugd
Uitgavejaar 2011
ISBN139789047610489
TaalNederlands
TypeAudio + Books

Samenvatting

De dertienjarige Mila gaat een jaar bij haar vader in Parijs wonen om haar droom waar te maken: mode ontwerpster worden! Maar Mila's hippe looks maken geen indruk op haar nieuwe klasgenoten. Haar zelf vertrouwen bereikt een dieptepunt wanneer haar Nederlandse vriendje Bas het uitmaakt. Ze lucht haar gebroken hart bij een wildvreemde jongen, Nino. Mila en Nino toeren een dag door Parijs en spreken af hun dromen waar te maken: Nino wil muzikant worden en Mila wil een baantje bij Louis Vuitton. Maar al snel blijkt dat Nino's droom allang uitgekomen is: hij is de zanger van een bekend rockbandje. Mila probeert opnieuw contact met Nino te krijgen. Maar bekende rockers zijn nu eenmaal onbereikbaar… zelfs als ze verliefd op je zijn.

Met speciaal voor het luisterboek geschreven zoentips… en voorgelezen door Nicolette van Dam.

Nicolette van Dam is vooral bekend vanwege haar rol als Bionda in de populaire tv-serie en film Zoop. Naast actrice is ze presentatrice voor RTL4 en ambassadeur voor Unicef. Ze houdt van eten, twitteren, reizen en heeft een schoonmaakobsessie…

Niki Smit is fulltime schrijfster en scenariste. Haar boeken 100% Lola, 100% Fee en 100% Bo zijn genomineerd voor de prijs van de Nederlandse Kinderjury. De 100% serie is razend populair onder tienermeiden. Niki woont in Amsterdam en houdt van mode, konijnen, All Stars, cupcakes en Parijs.

Geschikt voor: 10 - 12 jaar

Bestellen

Bestel '100% Mila' bij Bol.com € 14,95 Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.