100 Mooiste schatten van Italie

-
Cover van het boek '100 Mooiste schatten van Italie'
Uitgever Rebo Productions
Uitgavejaar 2009
ISBN139789036624886
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Hoewel 'mooi' erg subjectief is, zal niemand ontkennen dat Italië steden en landschappen met een tijdloze, betoverende schoonheid heeft. De 100 mooiste reisdoelen uitkiezen was echter niet makkelijk. Enerzijds zijn er zo veel prachtige plekjes om uit te kiezen en anderzijds moet er geografisch en cultureel een enorm gevarieerd gebied worden getoond om een goed gelijkend portret van Italië te schetsen.

Van de toppen van de Gran Paradiso, Italiës hoogste berg en deel van de Alpen, met zijn schilderachtig stadjes en alpenweiden, tot de stralende stranden en levendige mediterrane kusten van de zuidelijkere regionen, is Italië een reisdoel dat uw zinnen prikkelt en u zal verrassen omdat het zo afwisselend is. Waar u precies heen gaat en welke plaatsen u het liefste kiest, hangt van uw eigen smaak af. Maar wat u ook zoekt, u zult het in Italië zeker vinden. Flitsende kosmopolitische steden zoals Milaan, Rome en Napels vormen een uiterst stijlvolle mix van moderniteit en oude geschiedenis, terwijl de kleinere steden, dorpen en gehuchten die over alle regionen van Italië verspreid zijn, van Noord tot Zuid en Oost tot West bewijzen dat traditie, gastvrijheid en gezond leven nog steeds bestaan. Wie van kunst en geschiedenis houdt, vindt ontelbare inspiratiebronnen in heel Italië, want het is niet toevallig dat de Unesco meer dan 43 Italiaanse plaatsen op de werelderfgoedlijst heeft geplaatst. Liefhebbers van lekker eten, natuur, mode, zon, zee en strand, voor iedereen is er een stukje Italië speciaal voor u.

Deze bladzijden zijn niet bedoeld als poging om een complete lijst van alle schatten van Italië te geven. Met dit boek willen we alleen de door ons gekozen 100 heerlijkste en interessantste plaatsen laten zien.

Bestellen

Bestel '100 Mooiste schatten van Italie' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.