100 Spirituele reizen

-
Auteur: *

Categorie:Reizen & Talen / Onderwerp: Reizen & Talen overig 188
Cover van het boek '100 Spirituele reizen' van  *
Uitgevers Elmar B.V., Uitgeverij Elmar B.V.
Uitgavejaar 2010
ISBN139789038920108
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Gewijd - Inspirerend - Mysterieus - Verlichtend

Met bijdragen van onder anderen: Michael Ondaatje - Joseph Marshall III - Paul Theroux - Andrew Motion - Jan Morris - Mark Tully - Alexander McCall Smith - Pico Iyer

Er zijn plaatsen op aarde die ons diep kunnen ontroeren. Ze herbergen een soort innerlijke schoonheid die ons in direct contact met de ziel brengt. In 100 Spirituele reizen delen bestseller auteurs hun persoonlijke indrukken in hun eigen navolgbare stijl. Of het nu gaat om een tempel, een kerk, een gedenkteken of een landschapskenmerk dat doordrenkt is van de sfeer van oude gewijde tradities, het zijn plaatsen die ons raken. Het zijn plaatsen die de moeite van een bezoek waard zijn. Ze geven ons leven betekenis en wekken een gevoel van ontzag, schoonheid of rust.

Van de prehistorische megalieten van Carnac in Bretagne tot het boeddhistische tempelcomplex van de Borobudur op Java. Van het reusachtige "Medicine Wheel" van Bighorn, Wyoming in de Verenigde Staten tot aan de confuciaanse Tempel van de Hemel in Beijing. Dit boek voert lezers op een tocht langs 100 van 's werelds spiritueel meest verheffende plaatsen. De schitterende foto's gaan vergezeld van evocatieve beschrijvingen, voor een groot deel van de hand van gevierde schrijvers. Reizigers die deze plaatsen zelf willen ervaren, vinden aan het eind van het boek een behulpzame appendix met een schat aan praktische informatie.

Door ons te verdiepen in de bijzondere plaatsen waar landschap, kunst en psyche elkaar op een stralend kruispunt ontmoeten, verbreden wij ons perspectief op het leven. Dit boek schenkt de lezer de inspiratie en kennis om dat te doen.

- Meer dan 120 schitterende foto's van spiritueel sfeervolle plaatsen
- Met 25 beschrijvingen van bestseller auteurs

Bestellen

Bestel '100 Spirituele reizen' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.