100% Windows XP + CD-ROM

-
Auteurs: Cowart, Knittel

Categorie:Computers / Onderwerp: Besturingssystemen -
Cover van het boek '100% Windows XP + CD-ROM' van  Cowart en  Knittel
Uitgevers Que, Pearson Benelux B.V.
Uitgavejaar 2005
ISBN9043011665
ISBN139789043011662
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Het ultieme naslagwerk voor Microsoft Windows XP
Inclusief de officiële cd van Service Pack 2


Windows XP is de populairste en meest uitgebreide Windows-versie ooit. Het barst van de functies en mogelijkheden - vaak gemakkelijk te vinden, maar soms ook diep verborgen. In dit boek leest u er alles over: van het bureaublad en het menu Start tot een draadloos netwerk en het Windows-register. Dit boek is geschreven op basis van Windows XP Home Edition, maar ook geschikt voor gebruikers van Windows XP Professional Edition.

Geschreven vóór gewone mensen dóór gewone mensen - Robert en Brian proberen geen indruk te maken door hun technische kennis te etaleren: ze vertellen gewoon in helder Nederlands alles wat u moet weten.

Theorie en praktijk - Dit boek behandelt theorie én praktijk en bevat bijvoorbeeld ook veel nuttige achtergrondinformatie over het kiezen, installeren en configureren van hardware en software.

Bouw thuis uw eigen netwerk - Gebruik de eenvoudige en betrouwbare netwerkfuncties van Windows XP om een (draadloos) thuisnetwerk in te stellen. Ideaal voor het spelen van geavanceerde computerspelletjes, het maken van een back-up of het delen van een breedbandinternetverbinding!

Service Pack 2 - Het laatste hoofdstuk is geheel gewijd aan de Service Pack 2, de uitgebreide update voor Windows XP. Daarin wordt uitgelegd hoe u de Service Pack 2 installeert en wat er precies verandert. Bovendien is de officiële Microsoft-cd van Service Pack 2 is als extraatje achterin dit boek opgenomen!

Robert Cowarts schreef meer dan 35 boeken, vooral over Windows. Van zijn boeken werden wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Daarnaast levert hij bijdragen aan gerenommeerde computerbladen als PC Week, PC World, MacWorld, A+ en Microsoft Systems Journal.

Brian Knittel schrijft al vele jaren samen met Robert computerboeken. Hij is expert op het gebied van documentconversies en netwerken. Daarnaast is hij softwareontwikkelaar en oprichter van een technisch adviesbureau.

Bestellen

Bestel '100% Windows XP + CD-ROM' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.