100 woorden die je moet kennen voor je sollicitatie

-
Auteur: Heidi Aalbrecht

Categorie:School & Studie / Onderwerp: Kunst & Cultuur 528
Cover van het boek '100 woorden die je moet kennen voor je sollicitatie' van Heidi Aalbrecht
Uitgevers BBNC Uitgevers, BBNC Cadeau
Uitgavejaar 2014
ISBN139789045315980
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Solliciteren is stressvol! Eerst moet je je kwaliteiten overtuigend verwoorden in een sollicitatiebrief. En als je dan op gesprek mag komen, heb je maar kort de tijd om een uitstekende eerste indruk te maken. Met de juiste woorden laat jij zien dat je klaar bent voor jouw droombaan.
Voor die cruciale eerste indruk is het belangrijk dat je goed voorbereid bent. Daar hoort ook bij dat je op de hoogte bent van het actuele zakelijke jargon dat sollicitatiecommissies gebruiken. Die kennis helpt je om hun vragen snel te begrijpen en doeltreffend te beantwoorden. "100 woorden die je moet kennen voor je sollicitatie" is een woordenboekje op handig zakformaat, met woorden die je tijdens je sollicitatie kunt tegenkomen. Bijvoorbeeld 'competentie', 'diversiteit', 'emolumenten', 'out-of-the-boxdenken', 'STAR-methode' en 'synergie'. Ook vind je er woorden en tips om je sollicitatiebrief meer zeggingskracht te geven.
Om te overtuigen, is het essentieel dat je de woorden op de juiste manier gebruikt. Daarom vind je in dit boekje niet alleen de betekenis van woorden, maar ook de uitspraak en voorbeeldzinnen uit de praktijk. Zo sta jij je mannetje (m/v) tijdens jouw sollicitatie.

Bestellen

Bestel '100 woorden die je moet kennen voor je sollicitatie' bij Bol.com € 9,95 Vandaag voor 23.00 uur besteld, morgen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.