100 x stiltehotels in België, Luxemburg, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Engeland

-

de beste adresjes

Auteur: Georges Gielen

Categorie:Reizen & Talen / Onderwerp: Hotels & Campings 130
Cover van het boek '100 x stiltehotels in België, Luxemburg, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Engeland' van Georges Gielen
Uitgever Lannoo
Uitgavejaar 2009
ISBN139789020985283
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

De mooiste stilteadresjes, voor elk budget We hebben er allemaal weleens behoefte aan: even ontstressen ver weg van de dagelijkse beslommeringen, herbronnen in de natuur of zalig niets doen. Met deze gids ontdek je de meest idyllische plekjes van België, Luxemburg, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Engeland. Op minder dan vier uur bevind je je in een oase van stilte, luxe en rust. De hoteluitbaters gaan prat op pure verwennerij voor hun gasten en laten je genieten van lekker eten, voordeelarrangementen en nog veel meer. Na het succes van Logeren in een stiltehotel werd het aantal adresjes verdubbeld: 100 suggesties voor een droomvakantie.

Deze gids bundelt 100 stiltehotels op de meest idyllische plekjes van België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en Engeland. Geniet van stilte, luxe en rust: herbronnen in de natuur, gastronomisch dineren of relaxen in een kuuroord.
De 100 logeeradressen liggen in prachtige streken, waar je volop kunt genieten van de charme en schoonheid van de omgeving. Je kunt er volledig ontspannen en zalig tot rust komen dankzij de aantrekkelijke voordeelarrangementen. Overnacht in een achttiende- eeuwse schuur, een chambres d'hôtes de luxe of een Elizabethaans landhuis. Per adres vind je toeristische tips om de streek te verkennen: een museum bezoeken, een fiets- of wandeltocht maken, uitwaaien aan de kust of heerlijk kuieren door authentieke dorpjes en landschappen.

Bestellen

Bestel '100 x stiltehotels in België, Luxemburg, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Engeland' bij Bol.com € 15,99 5-7 werkdagen
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.