1000x van punt naar punt

-

twintig iconische portretten om zelf in te tekenen

Auteur: Thomas Pavitte

Categorie:Sport & Hobby / Onderwerp: Tekenen & Schilderen -
Cover van het boek '1000x van punt naar punt' van Thomas Pavitte
Uitgever Veltman Uitgevers B.V.
Uitgavejaar 2014
ISBN139789048310272
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

We herinneren ons allemaal de van-punt-naar-punttekeningen uit onze jeugd: puzzels waar we vol enthousiasme mee aan de slag gingen om zo te ontdekken welke verassingen waren verborgen achter de geheimzinnige stipjespatronen.

Deze tijdloze activiteit vindt u terug in dit boek, waarin eenvoudige punttekeningetjes zijn getransformeerd tot uitdagende, iconische portretten met gedetailleerd lijnwerk en expressieve schaduwen. Alles wat u nodig hebt is een beetje geduld, om uzelf te verrassen met wat u kunt creëren met één enkele lijn. Van-punt-naar-punttekeningen zijn niet langer alleen maar voor kinderen!

- Met portretten van onder andere Gandhi, Shakespeare, Audrey Hepburn en Vincent van Gogh

Thomas Pavitte werd in 1985 in Nieuw Zeeland geboren en is een grafisch ontwerper en experimenteel kunstenaar die vaak eenvoudige technieken gebruikt om zeer complexe werken te maken. Zijn van-punt-naar-punttekeningen zijn populair over de hele wereld. Sinds 2011 heeft hij het officieuze wereldrecord in handen voor het meest complexe van-punt-naar-puntportret ooit: zijn versie van de Mona Lisa bestond uit 6.239 puntjes en het kostte hem weken om de puzzel voor te bereiden. Het intekenen van de puzzel kostte hem vervolgens nóg negen uur.


Bestellen

Bestel '1000x van punt naar punt' bij Bol.com € 12,5 Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.