1001 ideeen voor een leefbare aarde

-
Originele titel: 1001 Ways You Can Save The Planet
Auteur: J Yarrow
Cover van het boek '1001 ideeen voor een leefbare aarde' van J Yarrow
Uitgevers Forte uitgevers B.V., Forte Uitgevers Bv
ISBN905877760X
ISBN139789058777607
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

1001 ideeën voor een leefbare aarde is gemaakt om mensen te inspireren en ze de weg te wijzen hoe ze actief iets voor het milieu kunnen doen.
Vroeger was het milieu alleen in bepaalde kringen een issue. Maar de tijden zijn veranderd. De hachelijke situatie van de aarde is nu voorpaginanieuws Dit zijn niet langer problemen waarmee onze kleinkinderen te maken krijgen. Het zijn problemen die zich op dit moment in een snel tempo voordoen.
Je hebt niet per se veel geld of tijd nodig om aan de zorg voor onze planeet bij te dragen. Bij alles wat je doet kun je de planeet op de eerste plaats zetten, van een feestje organiseren tot je pensioen plannen, van dronken worden tot een hypotheek aanvragen.
Dit boek bevat een uitgelezen mix van manieren waarop je mee kunt helpen de aarde te beschermen en een meer rechtvaardige maatschappij te ontwikkelen voor iedereen die erop leeft. Soms zijn het kleine aanpassingen van persoonlijke gewoonten, die als ze dagelijks worden doorgevoerd in een heel leven een grote impact kunnen hebben. Andere zijn ideeën voor een langetermijn-leefstijl, waarvoor meer commitment en investeringen nodig zijn.
Eén enkel recept voor een planeetvriendelijke leefstijl bestaat niet, maar er zijn beslist meer dan 1001 positieve acties die je aan deze mix kunt toevoegen.

Over de auteur
Joanna Yarrow is directeur van het milieuadviesbureau Beyond Green Ltd. Ze helpt individuen en bedrijven bij het opstellen van actieplannen voor een milieuvriendelijk leven.

Bestellen

Bestel '1001 ideeen voor een leefbare aarde' bij Bol.com € 7,95 Op werkdagen besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis.
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.