101 Favoriete oefeningen van topruiters

-
Auteur: J. Bell

Categorie:Sport & Hobby / Onderwerp: Paardensport 34
Cover van het boek '101 Favoriete oefeningen van topruiters' van J. Bell
Uitgever Fontaine Uitgevers B.V.
Uitgavejaar 2008
ISBN9059562321
ISBN139789059562325
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Met bijdragen van internationale topruiters uit de dressuur-, spring- en eventing sport, waaronder Jeanette Breakwell, Jessica Kurten, Guenter Siedel, Laura Bechtolshelmer, Sandy Philips, O;iver Townend, Chris kappler, Isobel Wessels en David O'Connor

Het trainen van het paard is essentieel voor elke vorm van paardensport, en elke ruiter is gebaat bij goede trainingsoefeningen. In dit boek is een groot aantal van de favoriete oefeningen van topstukken uit de hippische wereld verzameld, waaronder Olympische medaillewinnaars, wereldkampioenen en opkomende sterren die verschillende hippische disciplines vertegenwoordigen.
Er zijn oefeningen voor zowel dressuur- als springruiters opgenomen. De oefeningen zijn geschikt voor elk niveau, van beginner tot gevorderde, en zijn stuk voor stuk duidelijk en eenvoudig uitgelegd. De heldere illustraties met stap-voor-stap aanwijzingen zorgen dat de oefeningen voor iedereen makkelijk te volgen zijn. Daarmee is 101 Favoriete oefeningen van topruiters het ideale oefeningenboek voor elke amateur-ruiter.

Bestellen

Bestel '101 Favoriete oefeningen van topruiters' bij Bol.com € 7,9 3-4 werkdagen
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.