101 Filmfragmenten

-

voor opleiding training en ontwikkeling

Auteur: B. Pike Pluth

Categorie:School & Studie / Onderwerp: Onderwijs 702
Cover van het boek '101 Filmfragmenten' van B. Pike Pluth
Uitgever Uitgeverij Thema
Uitgavejaar 2008
ISBN9058711390
ISBN139789058711397
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Of het nou over omgaan met woede, verkooptechnieken, marketing of coachen gaat, vaak wordt het in een speelfilm veel beter verbeeld dan je het als trainer zelf kunt uitleggen. Waarom? Ten eerste omdat onze ogen veel meer en sneller complexe informatie kunnen opnemen en verwerken dan onze oren. En ten tweede omdat 'Hollywood' veel meer geld spendeert aan speelfilms en ook veel betere acteurs tot zijn beschikking heeft dan trainers zich kunnen veroorloven.

Ideale leermethode voor training en opleiding
Korte speelfilmfragmenten bieden je dus een perfecte methode om de betrokkenheid van deelnemers te vergroten, zodat ze de stof beter onthouden, beter toepassen en beter overdragen. Met dit boek heb je als trainer, opleider en docent een fantastisch instrument in handen om een creatieve, originele en effectieve draai te geven aan je lessen en trainingen. Je vindt er de beste filmfragmenten voor het verduidelijken van harde en zachte vaardigheden als discriminatie, leiderschap, teambuilding, sales en nog veel meer. Bij elk fragment staan de speeltijd, een korte samenvatting van de inhoud, de context van de scène en belangrijke discussieonderwerpen.

Tip: volg ook de 101 Filmfragmenten Group op LinkedIn.

Let op: Door de brede beschikbaarheid van films (o.a. videotheek, bibliotheek, downloads) en om de prijs van het boek zo laag mogelijk voor je te houden, hebben wij ervoor gekozen het boek zonder cd-rom uit te brengen.

Bestellen

Bestel '101 Filmfragmenten' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.