101 kookvragen

-
Auteurs: F. Alen, Liesbeth Hobert

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Eten & Koken overig -
Cover van het boek '101 kookvragen' van F. Alen en Liesbeth Hobert
Uitgevers Lannoo, Uitgeverij Lannoo
Uitgavejaar 2000
ISBN9020941585
ISBN139789020941586
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Waarom klontert mijn béchamelsaus altijd? Hoe kan ik het verkleuren van witte asperges voorkomen? Hoe lang moet een reebout gemarineerd worden? En hoeveel keer mag ik spinazie opwarmen? Iedereen die al eens aan een fornuis of aanrecht gestaan heeft, heeft zich al wel eens het hoofd gebroken over dit soort doodgewone, praktische maar o zo prangende vragen. Topchef Felix Alen put uit zijn jarenlange ervaring en geeft eenvoudige en klontklare antwoorden, zoals hij dat ook doet in zijn radioprogramma´s op Family Radio met Rani Deconinck. De meest uiteenlopende aspecten van warenkennis, toebereiding, smaakmakers, basisrecepten en vaktermen komen aan bod.
De eindredactie van het boek gebeurde door de bekende culinaire journaliste van Libelle en Proeven, Liesbeth Hobert. Illustrator Gilbert Declercq zorgde voor tientallen grappige pentekeningen.
Dit pretentieloze maar onmisbare boekje biedt een schat aan deskundige en bruikbare adviezen waar iedere cordon bleu of gewone keukenbleu wat van kan opsteken.

Bestellen

Bestel '101 kookvragen' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.