10WYS

-

de WYSheidsrevolutie

Auteur: G. Couwenbergh

Categorie:Religie & Esoterie / Onderwerp: Filosofie 1327
Cover van het boek '10WYS' van G. Couwenbergh
Uitgevers Altamira-Becht, Altamira
Uitgavejaar 2010
ISBN139789069639192
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Vergeet succes en zelfs geluk: WIJSHEID is het nieuwe statussymbool van Generatie Y! Maar...wat is wijsheid?

Ons leven is geweldig, maar soms ook pijnlijk. Wat maakt liefde zo lastig? Hoe kunnen we betere keuzes maken? Hoe gaan we om met ziekte, ouderdom en dood? Hoe kunnen we mindblowing sex hebben en tegelijkertijd de wereld redden? We zijn verward!

Door onze wijsheidsspieren te trainen gaan we deze verwarring te lijf. In 10WYS (generatie Y +wijsheid) staan tien grote levensthema's centraal, van sexualiteit, pijn en geld tot spiritualiteit en liefde. Ontketen je eigen WYSheidsrevolutie met deze verfrissende mix van boeddhistische inzichten en praktische lifestyletips!

10 WYS is hèt boek voor deze tijd over liefde, lijden, lichaam, geld en sex en nog véél meer, sprankelend bekeken vanuit radicale spiritualiteit. Voor wie wil chillen bij het grote mysterie van ons leven.- Acharya Dr. Han F de Wit, auteur van De Verborgen Bloei

Geertje Couwenbergh (1983) is schrijver, antropologe en boeddhist. Ze is oprichter van Potential Buddha en maakt deel uit van het lifestyleforum Veggie in Pumps.
Lisette Kreischer (1981) is een 'stylist in idealisme' en is de initiatiefneemster van Veggie in Pumps. Daarnaast is ze auteur en bakt ze als Rosie in haarCupcake Factory biologische cupcakes.

Bestellen

Bestel '10WYS' bij Bol.com € 19,95 Op werkdagen besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.