12 artikelen over de Heilige Geest

-
Auteur: Bram van de Beek

Categorie:Religie & Esoterie / Onderwerp: Theologie -
Cover van het boek '12 artikelen over de Heilige Geest' van Bram van de Beek
Uitgevers Boekencentrum, Kokboekencentrum Non-Fictie
Uitgavejaar 2014
ISBN139789023927723
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

[i]Nu de kennis van het christelijk geloof in onze samenleving steeds meer vervaagt, is een toegankelijke uitleg van de basis hard nodig. De Apostolische Geloofsbelijdenis is hiervoor een uitstekend uitgangspunt.[/i]

Vanuit de goede gronden van de Schrift en de geloofstraditie beantwoorden de twaalf auteurs (afkomstig uit het brede confessionele midden van de Protestantse Kerk in Nederland) actuele vragen over de heilige Geest, de kerk en de toekomst. Wat moet je je bij de heilige Geest voorstellen? Heb je de kerk nodig om te geloven? Is de kerk wel een gemeenschap van heiligen? Wat betekent het om te delen in het eeuwige leven? Dit derde deel is het slot van de serie 'Geloven op goede gronden.' Samen met de eerdere delen over God en over Jezus wil de stichting Schrift en Belijden de actualiteit van de Apostolische Geloofsbelijdenis - de bekendste geloofsbelijdenis in het westerse christendom - opnieuw onder de aandacht brengen.

Aan dit boek werkten onder anderen mee: [b]prof. dr. Bram van de Beek, dr. Arjan Plaisier en dr. Ciska Stark.[/b] De eindredactie was in handen van [b]dr. Herbert Wevers.
[/b]

Bestellen

Bestel '12 artikelen over de Heilige Geest' bij Bol.com € 7,99 Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.