Basiscursus Access 2007

-
Auteur: H. Heijkoop

Categorie:Computers / Onderwerp: Software 90
Cover van het boek 'Basiscursus Access 2007' van H. Heijkoop
Uitgevers Academic Service, Boom Uitgevers Amsterdam, Uitgeverij Boom
Uitgavejaar 2007
ISBN9012116686
ISBN139789012116688
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Access 2007 is het Office-programma voor het opzetten van diverse databases. Access kent al jaren een grote schare trouwe gebruikers, die met deze versie weer stevig aan de gang kunnen. Voor nieuwe gebruikers is het programma dankzij de verbeterde interface veel toegankelijker geworden. Ook u kunt nu aan de slag met Access 2007.
In deze basiscursus leert u hoe u een eenvoudige en bruikbare database maakt. U leert werken met tabellen, query's, formulieren, rapporten en grafieken, zodat u al uw gegevens kunt invoeren, bewerken en beoordelen. Daarnaast wordt uitgebreid aandacht besteed aan het importeren van externe gegevens en het exporteren naar externe bestandsvormen, het web en SharePoint-servers. Nieuwe opties, zoals gegevens verzamelen via e-mail, worden uitgebreid behandeld. De vele opdrachten zorgen ervoor dat de tekst geen theorie blijft, maar dat u precies weet wat u doet.
Alle basisvaardigheden worden stapsgewijs op een begrijpelijke manier uitgelegd en aangevuld met oefeningen, zodat u snel leert wat u in de dagelijkse praktijk nodig hebt!

Bestellen

Bestel 'Basiscursus Access 2007' bij Bol.com € 25,95 1-2 werkdagen
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.