Basiscursus Excel 2007

-
Auteur: J. Toet

Categorie:Computers / Onderwerp: Software 89
Cover van het boek 'Basiscursus Excel 2007' van J. Toet
Uitgevers Academic Service, Boom Uitgevers Amsterdam, Uitgeverij Boom
Uitgavejaar 2007
ISBN9012116678
ISBN139789012116671
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Excel is een van de meest gebruikte rekenprogramma’s. De bediening van Excel 2007 is drastisch gewijzigd ten op zichte van de vorige versie. In deze Basiscursus wordt aandacht besteed aan de bediening, het gebruik van de nieuwe bestandsindeling en andere vernieuwingen zoals Office-thema’s. Dit boek is daarom niet alleen interessant voor de nieuwe, beginnende gebruiker maar ook voor diegene die al met Excel werkt.

Met dit boek leert u al doende Excel 2007 kennen. Van de elementaire basistechnieken wordt u naar het opzetten van rekenmodellen geloodst. U leert gebruik te maken van formules en functies. U leert hoe een goede opmaak de gegevens beter interpreteerbaar maken. Het maken en fraai opmaken van grafieken komt uiteraard ook aan bod.
Daarnaast leert u hoe u grote lijsten met gegevens kunt hanteren door te sorteren, groeperen of een filter te gebruiken. Ten slotte maakt u kennis met draaitabellen.

Naast de oefeningen komt u regelmatig een praktijkopdracht tegen waarin u het geleerde nog eens kunt toepassen. Door een goed register is het boek ook als naslagwerk te gebruiken.

Bestellen

Bestel 'Basiscursus Excel 2007' bij Bol.com € 24,95 Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.