Basiscursus Powerpoint 2007

-
Auteur: Saskia Jacobsen-Mohr

Categorie:Computers / Onderwerp: Software 91
Cover van het boek 'Basiscursus Powerpoint 2007' van Saskia Jacobsen-Mohr
Uitgevers Academic Service, Boom Uitgevers Amsterdam, Uitgeverij Boom
Uitgavejaar 2007
ISBN9012116694
ISBN139789012116695
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Als beginnende gebruiker maakt u in deze Basiscursus kennis met PowerPoint 2007.

PowerPoint is een van de meest gebruikte presentatieprogramma's. De presentaties die u ermee kunt maken, worden voor uiteenlopende doelen gebruikt: doorlopende presentaties op beurzen en receptiebalies, bedrijfspresentaties op internet, introducties van nieuwe plannen en producten, informatievoorziening voor personeel en klant, en nog veel meer.

In PowerPoint 2007 is de meest opvallende verandering de totaal gewijzigde bediening. Door de vele standaardvoorbeelden is het maken van een professioneel ogende presentatie erg eenvoudig. Maar u kunt ook volop zelf aan de slag en een presentatie in uw eigen opmaak maken.

In deze basiscursus leert u eerst eenvoudige handelingen om het maken van presentaties onder de knie te krijgen. Daarbij leert u pagina's maken met teksten, grafieken, schema's, foto's en films. Daarna worden de mogelijkheden van diavoorstellingen uitgebreid uitgelegd. Elk hoofdstuk eindigt met een eindopdracht waarin de meeste onderwerpen herhaald worden. Door het goede register is het boek ook prima als naslagwerk te gebruiken.

Alle basisvaardigheden die u nodig hebt, worden stapsgewijs op een begrijpelijke manier uitgelegd en aangevuld met een groot aantal oefeningen, zodat u snel leert wat u in de dagelijkse praktijk nodig hebt.

Bestellen

Bestel 'Basiscursus Powerpoint 2007' bij Bol.com € 25,95 1-2 werkdagen
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.