Basiscursus Project 2003

-
Auteurs: W.F. de Feiter, de Feiter

Categorie:Computers / Onderwerp: Software 38
Cover van het boek 'Basiscursus Project 2003' van W.F. de Feiter en de Feiter
Uitgever Academic Service
Uitgavejaar 2004
ISBN9039522626
ISBN139789039522622
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

De basis voor uw succes! Als beginnende gebruiker maakt u in deze Basiscursus kennis met Microsoft Project 2003.
Project 2003 is een programma dat u helpt bij het controleren van de voortgang van projecten. Hierbij gaat u uit van vooraf vastgestelde taken die binnen een bepaalde tijd moeten worden uitgevoerd. Wordt een taak sneller afgerond dan gepland, dan kan Project de tijdsindeling voor andere onderdelen automatisch aanpassen. Afwijkingen in de voortgang van het project worden grafisch weergegeven.
Op basis van de inzet van mensen en middelen kan met Project 2003 ook een kostenoverzicht gegenereerd worden. Hierbij is een splitsing mogelijk tussen gemaakte en nog te maken kosten. Werkt een van de medewerkers vier dagen per week, dan legt u dit vast in Project. Ook algemene vrije dagen en eventueel afwijkende werktijden kunnen worden vastgelegd. Gegevens uitwisselen met andere onderdelen van Microsoft Office is in Project nog makkelijker. U kunt gegevens van Project in Word bewerken of een lijst met taken uit Excel importeren. Bent u een beginnende gebruiker, dan kunt u gebruik maken van enkele wizards die u helpen bij het opstellen van een planning of het vastleggen van de voortgang. Aan de hand van praktijkvoorbeelden worden de mogelijkheden van het pakket doorlopen.
Alle basisvaardigheden worden stapsgewijs op een begrijpelijke manier uitgelegd en aangevuld met oefeningen, zodat u snel leert wat u in de dagelijkse praktijk nodig hebt.

Bestellen

Bestel 'Basiscursus Project 2003' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.