Basiscursus Word 2007

-
Auteur: Saskia Jacobsen-Mohr

Categorie:Computers / Onderwerp: Software 88
Cover van het boek 'Basiscursus Word 2007' van Saskia Jacobsen-Mohr
Uitgevers Academic Service, Boom Uitgevers Amsterdam, Uitgeverij Boom
Uitgavejaar 2007
ISBN9012116651
ISBN139789012116657
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Als beginnende gebruiker maakt u in deze Basiscursus kennis met Word 2007.

Met Word 2007 hebt u een tekstverwerker waarin u teksten kunt maken voor veel doeleinden. De grootste verandering in deze versie is de bediening. Alle functies staan overzichtelijk gegroepeerd, waardoor het gebruiksgemak is toegenomen. Door de vele standaardvoorbeelden is het maken van professioneel ogende documenten voor iedereen mogelijk. Word 2007 zal door jong en oud, voor persoonlijk en zakelijk gebruik, ingezet worden voor het maken van brieven, werkstukken, rapporten, handleidingen, uitnodigingen, offertes en verslagen.

In deze Basiscursus leert u eerst de basishandelingen van het tekstverwerken. Vervolgens maakt u stap voor stap een document op en leert u de verschillende functies te gebruiken. De eerste hoofdstukken hebben de theorie als uitgangspunt: er wordt een onderwerp uitgelegd en door de oefeningen raakt u er snel mee vertrouwd. Elk hoofdstuk eindigt met een opdracht waarin de behandelde onderwerpen herhaald worden. De laatste hoofdstukken hebben een document als uitgangspunt. Zo leert u verschillende tekstverwerkingstechnieken in samenhang te gebruiken. Door het goede register is het boek ook een prima naslagwerk.

Alle basisvaardigheden die u nodig hebt, worden stapsgewijs op een begrijpelijke manier uitgelegd en aangevuld met een groot aantal oefeningen, zodat u snel leert wat u in de dagelijkse praktijk nodig hebt.

Bestellen

Bestel 'Basiscursus Word 2007' bij Bol.com € 25,95 Op voorraad. Vandaag besteld, dinsdag in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.