Bespaarkalender 2010

-
Auteur: Marieke Henselmans

Categorie:Business / Onderwerp: Financieel -
Cover van het boek 'Bespaarkalender 2010' van Marieke Henselmans
Uitgevers Genoeg, Uitgeverij, Genoeg
Uitgavejaar 2009
ISBN139789490298012
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

'Met de Bespaarkalender 2010 komen we de crisis door!


Iedereen kan meer geld overhouden, om leuke dingen te doen, met deze vrolijke bespaarkalender van Marieke Henselmans en het Nibud 'Wees creatief, doe veel zelf en wees de commercie te slim af,' is de rode draad in het verhaal. Zonder te moraliseren (het is je eigen geld) en met een overvloed aan veelzijdige tips, bereiken zij dat steeds meer fans én nieuwe lezers meer grip op hun geld krijgen.


Met op maandag een tip van het Nibud. (Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting). Het Nibud is al 30 jaar hét kennisinstituut op het gebied van huishoudfinanciën. Het instituut geeft informatie en adviezen over goed omgaan met geld. Zie www.Nibud.nl


Op de andere dagen tips van Marieke Henselmans. Dus geld- en/of milieusparende tips, recepten voor minder dan 1 euro per persoon, ideeën voor gratis uitstapjes; wijze woorden van beroemdheden over geldzaken en cartoons over het spaarvarkentje. De Crisischecklist verscheen meteen in de Zelfhulpboeken- Top10 van bestverkopende kredietcrisis titels van Bol.com.

Bestellen

Bestel 'Bespaarkalender 2010' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.