Culinair reiswoordenboek Frans-Nederlands, Nederlands-Frans

-
Auteur: Kleyn

Categorie:Reizen & Talen / Onderwerp: Taalgidsen 64
Cover van het boek 'Culinair reiswoordenboek Frans-Nederlands, Nederlands-Frans' van  Kleyn
Uitgever Van Dishoeck
Uitgavejaar 2010
ISBN139789047515296
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

ï»'Ben je ook zo’n lekkerbek en ga je graag in Frankrijk uit eten? Maar val je vaak terug op de gerechten die je al kent? Want wat is fricassée de lapin, of pounti, of tartifl ette? Om precies te weten wat er op de kaart staat en wat je wilt bestellen, stelde Onno Kleyn dit handige Culinair reiswoordenboek Frans samen.

- Met praktische hoofdstukken over restaurants, streekwijnen en -specialiteiten, allergieën en voedselintolerantie.
- Uitgebreide en up-to-date woordenlijsten Frans-Nederlands en Nederlands-Frans.

Bestellen

Bestel 'Culinair reiswoordenboek Frans-Nederlands, Nederlands-Frans' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.