Culinair woordenboek Engels-Nederlands

-
Auteur: L. Spreeuwenberg

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Eten & Koken overig 1097
Cover van het boek 'Culinair woordenboek Engels-Nederlands' van L. Spreeuwenberg
Uitgever Atlas-Contact
Uitgavejaar 2010
ISBN139789045017068
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Wat is een alligator pear en wat betekent to score? Wat is het verschil tussen een Britse en een Amerikaanse measuring cup? Nu Groot-Brittanniƫ met een ware culinaire revolutie de wereld verovert, is het hoog tijd dat ook wij Nederlanders inzicht krijgen in de taal van kitchen en cooking. In dit culinair woordenboek zijn bijna 9000 woorden verzameld. Vis, vlees, groente, kruiden en specerijen, noten, vruchten, dranken en bereidingswijzen: alles komt aan bod. Bovendien bevat dit boek een appendix met meer dan 900 lemma's betreffende keukengerei en handige conversietabellen met Britse, Amerikaanse en Nederlandse maten, gewichten en temperaturen.

Bestellen

Bestel 'Culinair woordenboek Engels-Nederlands' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.