De Lijnmanager

-
Auteur: Luc Timmers

Categorie:Stripboeken / Onderwerp: -
Cover van het boek 'De Lijnmanager' van Luc Timmers
Uitgever Iteratio
Uitgavejaar 2009
ISBN139789081397711
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

De Nederlandse werkzame beroepsbevolking is meer dan 7 miljoen groot. Uitgaande van een span-of-control van vijfentwintig zijn er dus minstens 280.000 Lijnmanagers.

Dit boek is voor hen bedoeld.

Hoewel dus met zeer velen, is De Lijnmanager vaak eenzaam. Zijn eigen Lijnmanager is druk, zijn collega-Lijnmanagers zijn druk, hijzelf is druk. Hij is tegelijk Vernieuwer, Bemiddelaar, Mentor, Producent, Bestuurder, Coƶrdinator, Controleur en Stimulator. Hij leidt en wordt geleid, oordeelt en wordt beoordeeld. Wetten, voorschriften, procedures, regels, budgetten, medewerkers, ondernemingsraden, bazen en klanten beperken zijn mogelijkheden om te managen. Wat beweegt de mens om Lijnmanager te worden? Het salaris? De macht en status? Werken met mensen?

Dit boek is niet bedoeld om op die en vele andere vragen die De Lijnmanager heeft antwoord te geven. Managementboeken genoeg, managementtheorieƫn te over. Dit boek is om te kijken, soms met een glimlach, wat spot en ironie. En wellicht zo af en toe een moment van herkenning of zelfherkenning.

Geef het boek aan uw Lijnmanager cadeau of, als de moed (nog) ontbreekt, hang een herkenbare cartoon bij de koffie automaat.

Bestellen

Bestel 'De Lijnmanager' bij Bol.com € 19,95 Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.