De Lilith trilogie / Gebonden in duister Verbroken in schemer Geboren in licht

-

alle drie de delen in één set!

Auteur: Kim ten Tusscher

Categorie:Thrillers & Fantasy / Onderwerp: Fantasy 919
Cover van het boek 'De Lilith trilogie / Gebonden in duister Verbroken in schemer Geboren in licht' van Kim ten Tusscher
Uitgever Zilverspoor
Uitgavejaar 2012
ISBN139789490767068
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Nu alle delen van de succesvolle 'Lilith'-trilogie compleet in één set!

WIE KUN JE VERTROUWEN, ALS JE HET ULTIEME WAPEN BENT?

Lilith, een jonge en zeldzame drakenwisselaar, is als baby door de onbuigzame profeet Kasimirh geroofd om haar gave. Hij wil de wereld te vuur en te zwaard bekeren tot het geloof van Jakob. Als Lilith na jaren door begint te krijgen tot wat voor gruwelijk wapen haar 'vader' haar gesmeed heeft, besluit zij te vluchten.

In Merzia valt ze in handen van de hofmagiër Ferhdessar. Hij wil haar inzetten als wapen tegen haar voormalige meester, zijn aartsrivaal Kasimirh, die op het punt staat Merzia binnen te vallen met zijn leger. Maar is de kille, afstandelijke Ferhdessar wel te vertrouwen? Bovendien is Kasimirh niet van plan de verwrongen relatie tussen meester en dienaar zomaar op te geven.

Lilith wordt meegezogen in een gruwelijke oorlog waar alle partijen van hun eigen gelijk overtuigd zijn. De onzekere Lilith wordt gedwongen een keuze te maken, die het lot van haar wereld zal bepalen.

Bestellen

Bestel 'De Lilith trilogie / Gebonden in duister Verbroken in schemer Geboren in licht' bij Bol.com € 39,9 Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.