De loper

-
Auteur: Christopher Reich

Categorie:Literatuur / Onderwerp: Romans -
Cover van het boek 'De loper' van Christopher Reich
Uitgever De Boekerij
Uitgavejaar 2000
ISBN666870359
ISBN139789022528211
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Een dodelijk spel tussen jager en prooi
Erich Seyss, bijgenaamd De witte leeuw, voormalig Olympisch 100-meter sprinter en lid van Hitlers SS, ontsnapt na de val van het Derde Rijk uit een Amerikaans krijgsgevangenkamp.
Officier van justitie en nazi-jager Devlin Judge, die dag en nacht bezig is met de voorbereiding op het proces tegen Göring, neemt de taak op zich om Seyss op te sporen. Niet alleen uit een gevoel van rechtvaardigheid, maar vooral omdat Seyss de moord op zijn broer op zijn geweten heeft. Judge krijgt van zijn superieuren één week om Seyss te vinden. Zeven dagen om zijn broer te wreken.
Seyss is ontsnapt omdat hij een missie heeft. Wanneer deze missie slaagt, zal Europa op een nieuwe, inktzwarte hel afstevenen. Devlin Judge is de enige die hem kan tegenhouden. Hij móét Seyss vinden.
Vanuit onverwachte hoek komt hulp: Ingrid Bach, dochter van een van de machtigste mannen in nazi-Duitsland... en de ex-verloofde van Seyss, sluit zich bij hem aan.
Wanneer chaos en verraad Devlin Judge van alle kanten belagen, weet hij niet meer wie de jager is en wie de prooi.
Christopher Reich werd in één klap wereldberoemd met Geheime rekening, een thriller over Zwitserse bankrekeningen. Met De loper bewijst hij opnieuw zijn vermogen om thrillers met een hoog tempo en veel spanning te schrijven.

Bestellen

Bestel 'De loper' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.