De lust van de stad

-

vergeten

Auteur: Schrijveninhoorn

Categorie:Literatuur / Onderwerp: Verhalen 1079
Cover van het boek 'De lust van de stad' van  Schrijveninhoorn
Uitgever Boekenbent
Uitgavejaar 2013
ISBN139789462034037
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

DE LUST VAN DE STAD is een verhalenbundel die je meeneemt in eenentwintig bijzondere verhalen over vergeten, kansen, liefde, en alle andere dingen die in het leven aan bod komen. Een bundel geschreven door negen schrijvers. Met ieder een eigen boeiende schrijfstijl en de verschillende genres die zijn aangesproken, heeft dit geleid tot een gevarieerde bundel die de moeite waard is om te lezen.

In gedachten was Hubertus bij het moment dat hij zijn moeder aan de hand mee terug naar huis had genomen, schrijft I. Pennekamp in haar prachtige ingetogen verhaal 'Verloren Goed'.

Ze heeft haar rode schoenen met hoge hak uitgetrokken en loopt in een doorzichtige zwarte panty, schrijft Bram de Waard in één van zijn verhalen over de liefde.

SchrijvenInHoorn heeft de krachten van de schrijvers gebundeld, in hun zoektocht om samen een passie te delen: Schrijven. Samen met de bundel 'De Rust Van De Kust' vormt 'De Lust Van De Stad' een tweeluik waarin tegenstellingen centraal staan. Rust, kust en herinneren versus lust, stad en vergeten.

Bestellen

Bestel 'De lust van de stad' bij Bol.com € 14,95 Vandaag besteld, dinsdag in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.