De maan van Gomrath

-
Auteur: Alan Garner

Categorie:Kind & Jeugd / Onderwerp: Romans & Zelf lezen -
Cover van het boek 'De maan van Gomrath' van Alan Garner
Uitgever Piramide
Uitgavejaar 2004
ISBN139789026119637
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Onlangs verscheen bij Piramide Vorstvuur, het indrukwekkende eerste deel van een tweeluik vol magie. De maan van Gomrath is het intrigerende vervolg en slot.
Als Colin en Susan hadden geweten dat ze de Oude Magie tot leven zouden wekken door vuur te maken, hadden ze de kou voor lief genomen. Maar tegen de tijd dat ze ontdekken dat het vuur geen warmte geeft, is het al te laat. Een groep magische ruiters is uitgereden in de Wilde Jacht.
Colin en Susan raken ongewild verzeild in de strijd tussen de wijze tovenaar Cadellin en de kwaadaardige macht van de Morrigan. Hun leven hangt aan een zijden draadje. Want de beproeving die hen te wachten staat, vergt het uiterste van de twee kinderen. Of ze het zullen overleven, hangt af van hun moed.
Alan Garner (1934) is onderscheiden met de hoogste Britse jeugdliteratuurprijs, de Carnegie Medal, en won daarnaast veel andere prijzen, zoals de Guardian Award en de Amerikaanse Phoenix Award. Alan Garner is een ësleutelfiguur uit de Gouden Eeuw van de Britse kinderliteratuur´ genoemd.
ëNiet alleen een sterk verhaal, maar ook prachtig geschreven.´ The Guardian
ëEen van die grootse verhalen die over honderd jaar nog net zo verslonden zullen worden als nu.´ Scotsman

Bestellen

Bestel 'De maan van Gomrath' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.