Uitgevers | Felix Zeist Bv, Vior Webmedia V.O.F., Vior Webmedia |
Uitgavejaar | 2014 |
ISBN13 | 9789082130201 |
Taal | Nederlands |
Type | Paperback |
Voor alle liefhebbers van koken, eten en gastronomie een boek dat aan de hand van zesentwintig persoonlijke korte verhalen en columns uiteenlopende onderwerpen over eten vlot en geestig beschrijft. Of het nu gaat over business klas eten, het ontstaan van de gastro-sexueel, de shushi als Mcjap, alléén eten of groentes die ademen, deze enthousiaste hobbykok heeft er over nagedacht en een mening over. Leuk en vlot geschreven, waarbij je ook nog wat opsteekt. Mooi vormgegeven geïllustreerd door Plan de Campagne Productions uit Driebergen.

Met een enthousiast voorwoord van Margo Reuten, Chef van twee Michelin sterren restaurant ‘Da Vinci’ in Maasbracht is dit boek een aanrader en ook om cadeau te geven. Bovendien steun je hierbij ook een goed doel: de opbrengst van het boek komt ten goede aan het Cancer Centrum Amsterdam. Absoluut een aanrader.