De magische mediamix / druk 1

-
Auteurs: N. Beex, Rob Doeve

Categorie:School & Studie / Onderwerp: Taal & Letteren -
Cover van het boek 'De magische mediamix / druk 1' van N. Beex en Rob Doeve
Uitgevers Sdu Uitgevers, Sdu Uitgevers
Uitgavejaar 2001
ISBN9012090288
ISBN139789012090285
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Hoe bouw ik een goede zakenbrief op?
Wanneer is een brief geschikter dan e-mail of fax?
Geachte heer Jansen... moet dat ook in een e-mail?
Hoe lang mag een e-mailbericht zijn?
Wat zet ik op het faxvoorblad?
De toon en stijl van de zakenbrief veranderen. Bovendien is de keuze voor een brief niet langer vanzelfsprekend: door de concurrentie van snellere alternatieven heeft de zakenbrief op een aantal terreinen het nakijken. Afspraakbevestigingen, informatieaanvragen en sollicitaties gaan via e-mail, fax of zelfs via formulieren op websites.
Wanneer kiest u voor een brief, e-mail of fax en hoe gebruikt u die drie media op de juiste manier? Dat is het onderwerp van De magische mediamix. Speciale aandacht gaat uit naar zakelijke communicatie via e-mail, het nieuwe medium dat zich de afgelopen jaren stevig heeft genesteld.
In De magische mediamix bespreken drie ervaren correspondentieadviseurs praktijkvoorbeelden van goede én minder geslaagde brieven, e-mails en faxen. Op deze manier krijgt u een helder overzicht van de belangrijkste eisen die vandaag de dag gesteld worden aan effectieve zakelijke correspondentie.
Nathalie Beex is werkzaam als manager interne communicatie. Eric Tiggeler en Rob Doeve zijn beiden verbonden aan het Taalcentrum-VU. Zij schreven eerder samen de Webwijzer. Erik Tiggeler schreef ook de succesvolle Vraagbaak Nederlands.

Bestellen

Bestel 'De magische mediamix / druk 1' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.