De man en zijn lichaam

-

gesprekken over uiterlijk en innerlijk

Auteur: Arie Boomsma

Categorie:Literatuur / Onderwerp: Literatuur overig 2904
Cover van het boek 'De man en zijn lichaam' van Arie Boomsma
Uitgever Atlas Contact
ISBN139789025474478
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Luxe editie

Arie Boomsma en Stephan Sanders voerden met eenentwintig mannen gesprekken over het leven, de gezondheid, mannelijkheid en seksualiteit. Eenentwintig mannen die niet verschillender hadden kunnen zijn. Bekende Nederlanders als Antoine Bodar, Ahmed Marcouch, Sebastiaan Labrie en Aat Veldhoen, evenals onbekende Nederlanders vertellen openhartig over hun relatie met hun lichaam. De mannen werden bovendien gefotografeerd door twee topfotografen, waarbij ze zelf mochten bepalen hoeveel ze van hun lichaam lieten zien. Dat levert bijzondere verhalen en een bijzonder beeld op van wat mannelijkheid nou eigenlijk is.

De man en zijn lichaam verschijnt nu als gebonden luxe editie.

Over De man en zijn lichaam:

‘Het boek is echt bijzonder. De eerlijkheid van de mannen trof mij. Je staat er versteld van hoe mannen denken over hun lichaam. Ik heb genoten van het boek.’ PAUL DE LEEUW


Arie Boomsma (1974) is tv-programmamaker en (radio)journalist. Hij begon zijn carrière als omroeper bij Yorin en kreeg grote bekendheid als presentator van het EO-programma 40 dagen zonder seks. Stephan Sanders (1961) is auteur, essayist voor o.a. De Groene Amsterdammer en de Volkskrant, columnist in Vrij Nederland en zaterdagavondpresentator van het populaire radioprogramma Met het oog op morgen.

Bestellen

Bestel 'De man en zijn lichaam' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.