De man op de bodem

-

literaire thriller

Auteur: Hakan Ostlundh

Categorie:Literatuur / Onderwerp: Literaire thrillers 2073
Cover van het boek 'De man op de bodem' van Hakan Ostlundh
Uitgevers De Rode Kamer, Rode Kamer
Uitgavejaar 2013
ISBN139789491259913
TaalNederlands
TypeDigitaal boek

Samenvatting

Håkan Östlundh

DE MAN OP DE BODEM

Drugs verkopen via internet lijkt een lucratieve business waarmee Viktor en Rafael op eenvoudige wijze in korte tijd al twee miljoen hebben vergaard. Dat geld hebben ze veilig op een buitenlandse rekening gestald waar men de clientèle geen lastige vragen stelt. Maar als op zekere dag een handlanger, die voor hen de gesmokkelde amfetamine aan land moet brengen, niet komt opdagen, verandert het uitzicht op een zorgeloos leventje in een nachtmerrie.

In diezelfde periode worden inspecteur Fredrik Broman en zijn collega's van de afdeling geweldsmisdrijven ingeschakeld om een moordenaar te vinden van een employé van het waterleidingbedrijf. Het lichaam van de man wordt aangetroffen op de bodem van een watertoren en het is voor iedereen een raadsel hoe hij daar terecht is gekomen.

De twee verhaallijnen kruisen elkaar op het moment dat het vredige eiland Gotland wordt opgeschrikt door een golf van geweld. Is er sprake van een afrekening in het criminele circuit?


De man op de bodem is een aangrijpende en spannende roman over het verlangen zich te ontdoen van knellende banden uit het verleden en een nieuw leven te beginnen - ongeacht de prijs.

Geschikt voor: Alle e-readers te koop bij bol.com (of compatible voor PDF of ePub). Telefoons en tablets met Google

Bestellen

Bestel 'De man op de bodem' bij Bol.com € 9,5 Direct beschikbaar
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.