De man van Trinidad

-
Auteur: Sietse van der Hoek

Categorie:Thrillers & Fantasy / Onderwerp: Thrillers -
Cover van het boek 'De man van Trinidad' van Sietse van der Hoek
Uitgevers Sietse van der Hoek, De Arbeiderspers
Uitgavejaar 2008
ISBN9029565322
ISBN139789029565325
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Operatie-Teerton, begin jaren negentig. Een man bedenkt een plan om een zogenaamde ‘vaste lijn’ op te zetten voor coca├»netransporten tussen de Cariben en Nederland. Hij verstopt de handel in het asfalt dat op zijn geboorte-eiland Trinidad geproduceerd wordt. Hij doet zaken met de coca├»nekartels in Colombia, organiseert de verscheping en de aflevering. Hij weet niet dat er ergens in zijn goed georganiseerde netwerk een lek zit. Totdat het mis gaat.
Een bevlogen officier van justitie, die niet van plan is de zaak te laten rusten voor hij de onderste steen boven heeft. De man van Trinidad zit dankzij hem achter de tralies. Maar internationale politieke belangen verhinderen dat hij een nog grotere vangst doet en het hele drugskartel kan oprollen. Beetje bij beetje slaat de twijfel toe: wat wordt er eigenlijk bereikt met deze war on drugs?
Sietse van der Hoek verwerkte interviews met de twee hoofdrolspelers in deze zaak, de man van Trinidad en de officier van justitie die de zaak onderzocht, tot een spannend verhaal over internationale drugshandel en de strijd daartegen.

Bestellen

Bestel 'De man van Trinidad' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.