De Mars der Mankementen

-
Auteur: Dick van den Heuvel

Categorie:Kind & Jeugd / Onderwerp: Romans & Zelf lezen -
Cover van het boek 'De Mars der Mankementen' van Dick van den Heuvel
Uitgevers Mozai͏̈ek Junior, Mozaïek Junior, Boekencentrum B.V.
Uitgavejaar 2007
ISBN9023991907
ISBN139789023991908
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

De twaalfjarige Thomas is na een auto-ongeluk beland in het Land van Anders; een vreemde wereld waar vele zonnen zijn, de wind altijd naar het oosten waait en alleen een geheimzinnige kluizenaar de uitgang weet.
Samen met zijn lotgenootje Roze Rozig heeft hij een uitgang gevonden, maar er kan maar persoon tegelijk doorheen -en dus heeft Thomas zijn plaats afgestaan aan Roze.
Nu is Thomas alleen achtergebleven in het kasteel van de kluizenaar, midden in de stad van Or. Er breken spannende tijden aan want de stad wordt bedreigd door een leger Mankementen. Deze vreemdsoortige wizens hebben de stad omsingeld en maken zich klaar voor een bloedige strijd.
Samen met ridder Gryllus gaat Thomas in het geheim op zoek naar hulp. Maar zal hij op tijd zijn om de stad van Or te redden? En als hij te laat is, zal hij dan ooit nog een uitgang kunnen vinden?
Dick van den Heuvel schreef ook het eerste deel van de jeugdserie 'Het land van Anders': Het raadsel van de kluizenaar. Dit boek bewerkte hij tot een musical die op diverse podia te zien is. Dick van den Heuvel schrijft spannende jeugdseries voor de televisie (o.a. De legende van de bokkerijders) en is de auteur van de politieserie Wulffers.

Geschikt voor: 13 - 15 jaar

Bestellen

Bestel 'De Mars der Mankementen' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.