Employability / druk 1

-
Auteur: Ank Overbeek

Categorie:Business / Onderwerp: Human Resource Management -
Cover van het boek 'Employability / druk 1' van Ank Overbeek
Uitgever Academic Service
Uitgavejaar 2003
ISBN9052614393
ISBN139789052614397
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Wilt u dat uw medewerkers en uw organisatie zich blijven ontwikkelen? Ontwikkel en implementeer dan een goed doordacht employabilitybeleid. Dat levert veel meer op dan duurzaam inzetbare medewerkers alleen.
De keuze voor employability is een strategische keuze en een belangrijk onderdeel van het strategische beleid. Er komt daarom meer bij kijken dan extra aandacht voor scholing, mobiliteit en loopbaanplannen van medewerkers. Al het organisatiebeleid dient een bijdrage te leveren. Bovendien vraagt employability de inzet van alle medewerkers, dus ook van management en leidinggevenden.
Het boek Employability biedt concrete handvatten voor een integrale aanpak. U vindt onder meer tien praktische hulpmiddelen. Het bijzondere aan dit boek is verder dat het op alle niveaus ondersteuning biedt:
- op strategisch niveau voor het maken van een strategische keuze voor employability
- op tactisch niveau voor het ontwikkelen van succesvol employabilitybeleid
- op operationeel niveau voor het op gang brengen en houden van het proces waarin medewerkers hun employability vergroten
Dit boek verschijnt in de reeks PMO-Specials. PMO-Specials liggen in het verlengde van de Praktijkgidsen voor Manager en Ondernemer. De onderwerpen zijn echter meer specialistisch van aard en komen tegemoet aan de vraag van lezers naar verdieping van informatie die in de standaard PMO-boeken wordt behandeld. Het praktische karakter, het overzichtelijk behandelen van de stof en het gebruik van checklists blijven echter bewaard.

Bestellen

Bestel 'Employability / druk 1' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.