Fotograferen met een Nikon D5300

-
Auteur: Dre de Man

Categorie:Sport & Hobby / Onderwerp: Fotografie & Film 196
Cover van het boek 'Fotograferen met een Nikon D5300' van Dre de Man
Uitgever Pearson Benelux B.V.
Uitgavejaar 2014
ISBN139789043032254
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

De Nikon D5300 is een spiegelreflexcamera met talloze mogelijkheden die het de fotograaf in vele opzichten gemakkelijk maken. Meest opvallend zijn de nieuwe ingebouwde Wi-Fi- en de GPS-functie waarmee u al het moois om u heen niet alleen met veel detail kunt vastleggen, maar het eindresultaat ook gemakkelijk kunt delen. Dit boek beschrijft duidelijk waarvoor deze en alle andere instellingen en opties van de met 24,2 megapixels uitgeruste spiegelreflexcamera dienen én wanneer ze gebruikt kunnen worden.

Het boek bevat vele fraaie voorbeeldfoto's waarbij wordt uitgelegd welke instellingen daarvoor zijn gebruikt. Fotograferen met een Nikon D5300 is niet zomaar een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing. Het is een boek dat de lezer alle noodzakelijke fotokennis bijbrengt om met zijn of haar eigen Nikon D5300 indrukwekkende foto's te maken. Het hele traject komt aan bod - van de bediening van de camera tot de ingebouwde fotobewerking en RAW.

Auteur en fotograaf Dré de Man studeerde Nederlands en volgde een foto-opleiding bij Hans Götze. Hij werkte enige jaren als fotojournalist en combineert sindsdien fotografische en journalistieke activiteiten. Hij schreef eerder verschillende boeken over digitale fotografie, Photoshop en Nikon-camera's.

Bestellen

Bestel 'Fotograferen met een Nikon D5300' bij Bol.com € 19,95 Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.