Hard gras / 26

-


Categorie:Literatuur / Onderwerp: Literatuur overig -
Cover van het boek 'Hard gras / 26'
Uitgever Veen
Uitgavejaar 2001
ISBN139789020417708
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Hard gras is een voetbalblad in boekvorm waarin het niet gaat om de stand in de KPN Telecompetitie of de laatste transfers, maar om goed en mooi geschreven voetbalverhalen.

Hard gras, onder redactie van Henk Spaan en Matthijs van Nieuwkerk (hoofdredacteur AT5), is het eerste en enige literair getinte voetbalblad in Nederland, dat sinds 1994 vier keer per jaar verschijnt en een podium vormt voor het groeiende aantal Nederlandse en Vlaamse auteurs die van voetbal houden en erover willen schrijven.

Vaste medewerkers zijn Anna Enquist, Ronald Giphart, Theun de Winter, Hugo Borst, Herman Koch, Jos de Putter en Simon Kuper, en ieder nummer bevat een ongewone voetbalstrip van Gerrit de Jager. Daarnaast levert een wisselend gezelschap van voetbalminnende schrijvers en dichters zoals J.J. Voskuil, Jan Wolkers, A.F.Th. van der Heijden, Leo Vroman en Jan Mulder een bijdrage. Regelmatig verschijnen er specials, zoals over Louis van Gaal, over PSV, over Johan Cruijff, over Jan Mulder, of over het WK.

Bestellen

Bestel 'Hard gras / 26' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.