Hard Gras / 56 oktober 2007

-
Auteurs: M. van Nieuwkerk, Hugo Borst
Cover van het boek 'Hard Gras / 56 oktober 2007' van M. van Nieuwkerk en Hugo Borst
Uitgever Nieuw Amsterdam
Uitgavejaar 2007
ISBN9046802582
ISBN139789046802588
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Voor de afwisseling nu weer eens een nummer van Hard gras dat niet gebonden is aan een thema. Men zou het een vergaarbak kunnen noemen, waarin voor iedere zichzelf respecterende voetballiefhebber iets van zijn gading te vinden is.
Met onder meer het Hard gras debuut van Blake Morrison, een auteur van grote literaire naam. Morrison had het, naar nu blijkt, bijna tot profvoetballer geschopt in het Yorkshire van zijn jeugd.
Simon Kuper was een poosje afwezig in deze kolommen. Hij komt terug met een briljant stuk, misschien wel het beste en het geestigste dat hij voor Hard gras schreef.
Van Roosmalen behoudt zijn topvorm in de beschrijving van een korte ontmoeting met het Nijmeegse, in Arnhem voetballende keepers- fenomeen Piet Velthuizen.
Anna Kessel is een groot sport-journalistiek talent bij The Observer. Voor ons schetst ze haar indrukken van het WK voor vrouwen in China.
Diederik Samwel geeft opnieuw blijk van zijn liefde voor Suriname.

En voor wie zich nu al afvraagt wie Franck Ribéry is? De Alfredo di Stefano van de eenentwintigste eeuw. Wie Di Stefano was? Het is te lezen in Hard gras 56.

Bestellen

Bestel 'Hard Gras / 56 oktober 2007' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.