Hard Gras / 57

-
Auteur: Hugo Borst
Cover van het boek 'Hard Gras / 57' van Hugo Borst
Uitgever Nieuw Amsterdam
Uitgavejaar 2007
ISBN9046802590
ISBN139789046802595
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Het was een bewogen najaar voor de redactie. Niet alleen waren er de terugkerende beslommeringen rond de uitreiking van de Hard gras-prijs voor de sportjournalistiek, gewonnen door Erik Brouwer voor zijn stuk 'Hemingway was een renner' in De Muur, maar ook toerden we in een busje door Nederland op zoek naar goed gevulde schouwburgzalen. Het was een aangename manier om onze lezers te ontmoeten.
Dit Hard gras-komt-naar-je-toe initiatief van heaterbureau Agents After All is ons zo goed bevallen dat we in 2008 de rest van de beschikbare zalen zullen aandoen. In het van literatuur bezwangerde busje ontstond het plan om weer eens een nummer samen te stellen met oude bekenden, zodat u net als in de eerste twee nummers van ruim dertien jaar geleden de namen van Anna Enquist, Hugo Borst, Herman Koch en P.F. Thomése bijeen vindt, thans aangevuld met nieuwlichters als Van Roosmalen, Van Egmond en De Graaf.

Voor één keer drukken we een wielerverhaal af, dat van de genomineerde voor de Hard gras-prijs Sven Spoormakers. Het was nog niet in Nederland gepubliceerd en we willen u graag laten kennismaken met dit jonge, Vlaamse talent.

Bestellen

Bestel 'Hard Gras / 57' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.