Harlequin Dokters Favorieten 317 - Ideale Kandidaat / Dwaas Verlangen / Mooi En Opwindend

-

Harlequin Favorieten

Auteur: Caroline Anderson

Categorie:Literatuur / Onderwerp: Romantische fictie 260
Cover van het boek 'Harlequin Dokters Favorieten 317 - Ideale Kandidaat / Dwaas Verlangen / Mooi En Opwindend' van Caroline Anderson
Uitgever Harlequin Holland
ISBN139789034743329
TaalNederlands
TypePocket

Samenvatting

Ideale kandidaat

Melissa, die met veel plezier op de kinderafdeling werkt, heeft één hartenwens: zelf een kind krijgen. Dan ontmoet ze Josh. Niet alleen raakt ze zwanger van hem, ze wordt tot haar schrik ook verliefd. Bang dat liefde een illusie zal blijken, verbreekt ze de relatie. Maar dan kent ze Josh nog niet, want de aanhouder wint!

Dwaas verlangen

Als tiener dweepte Thea met Joe, haar pleegbroer. Nu staat ze eenzaam, berooid en zwanger voor zijn deur. Joe, inmiddels arts, neemt haar in huis. Nadat de baby is geboren, merkt ze dat ze nog altijd verliefd op hem is - een hopeloze liefde als hij haar nog steeds als zijn pleegzusje ziet. Maar is dat wel zo?

Mooi en opwindend

Verbaasd merkt Jill op dat iedere vrouw op de afdeling voor de flirtende chirurg Zach Samuels valt. Wanneer hij zijn verleidingskunsten op háár uitprobeert, moet ze toegeven dat ook zij zich tot hem aangetrokken voelt. Maar ja, zo'n man heb je nooit alleen, toch?

Bestellen

Bestel 'Harlequin Dokters Favorieten 317 - Ideale Kandidaat / Dwaas Verlangen / Mooi En Opwindend' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.