Harlequin Dokters Favorieten 321 - Spannende Tijden / Dokter Uit De Grote Stad / Diagnose: Liefde

-

Harlequin Favorieten

Auteur: Joanna Neil

Categorie:Literatuur / Onderwerp: Romantische fictie 708
Cover van het boek 'Harlequin Dokters Favorieten 321 - Spannende Tijden / Dokter Uit De Grote Stad / Diagnose: Liefde' van Joanna Neil
Uitgever Harlequin Holland
ISBN139789034743367
TaalNederlands
TypePocket

Samenvatting

Dat Carys haar nieuwe baas, Jake Balfour, voor een nieuwe patiënt aanziet, is al erg genoeg. Dat hij vervolgens haar capaciteiten in twijfel trekt, is rampzalig. Gelukkig krijgt ze op de Spoedeisende Hulp volop de kans te bewijzen dat ze een bekwaam arts is - die ook nog eens heel goed kan kussen!

Na een verbroken relatie verruilt Jassie het ziekenhuis in Londen voor een medisch centrum aan de kust. Haar draai vinden blijkt niet zo makkelijk. Vooral haar collega Alex, die denkt dat ze toch wel teruggaat naar de stad, is nogal een stugge. Net wanneer hij lijkt te ontdooien, duikt haar ex ineens op!

Haar hele leven is Sarah al verliefd op de verkeerde man: de man die haar zus heeft laten zitten toen ze zwanger werd. En nu is hij haar nieuwe baas in het ziekenhuis! Jake blijkt echter een behulpzame, hardwerkende, zelfs romantische collega. Zou ze hem te snel veroordeeld hebben?

Bestellen

Bestel 'Harlequin Dokters Favorieten 321 - Spannende Tijden / Dokter Uit De Grote Stad / Diagnose: Liefde' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.