Harlequin Zomerspecial 96 - Droom Aan Het Comomeer

-

Harlequin Special

Auteur: Kate Hewitt

Categorie:Literatuur / Onderwerp: Romantische fictie 706
Cover van het boek 'Harlequin Zomerspecial 96 - Droom Aan Het Comomeer' van Kate Hewitt
Uitgever Harlequin Holland
ISBN139789034735966
TaalNederlands
TypePocket

Samenvatting

Droom aan het Comomeer

Zoe Clark is toe aan iets nieuws, want haar wisselende baantjes als schoonmaakster en enquêteur heeft ze wel gezien. Werken aan het Comomeer - als huishoudster in de reusachtige vervallen villa van miljonair Leandro Filametti - lijkt haar wel wat. Waar ze niet op heeft gerekend, is haar reactie op haar baas: Leandro is nors en humeurig, maar tegelijkertijd ook erg aantrekkelijk...

In perfecte harmonie

Tijdens haar verlovingsfeestje wordt Isabel zo goed als ontvoerd door haar oude liefde, Sam Black Horse. Zelf heeft ze haar indiaanse afkomst achter zich gelaten, want haar jeugdherinneringen zijn niet erg prettig. In Sams gezelschap komt alles echter terug, en ze wordt voor een moeilijke keuze gesteld: kiest ze voor veiligheid en daarmee voor haar verloofde, of kiest ze voor passie en avontuur, en dus voor Sam?

Een zus uit duizenden

Wanneer de Italiaanse tycoon Vittorio Vassallo woedend bij Alice op de drempel verschijnt, denkt ze slechts aan één ding: ze moet haar tweelingzus, die een conflict heeft met Vittorio, tegen elke prijs beschermen. Maar het valt haar moeilijk om kalm en afstandelijk te blijven: hij is namelijk onweerstaanbaar!

Bestellen

Bestel 'Harlequin Zomerspecial 96 - Droom Aan Het Comomeer' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.