Harmonische convergentie en wat daarop volgde

-
Auteurs: P. Cota-Robles, P.D. Cota-Robles

Categorie:Religie & Esoterie / Onderwerp: Filosofie -
Cover van het boek 'Harmonische convergentie en wat daarop volgde' van P. Cota-Robles en P.D. Cota-Robles
Uitgever Petiet
Uitgavejaar 2001
ISBN9075636334
ISBN139789075636338
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Cota-Robles geeft een bijna encyclopedisch overzicht van de ongelofelijke ontwikkeling die de Aarde heeft doorgemaakt vanaf Harmonische Convergentie in 1987, en de grootse Lichtactiviteiten die Lichtwerkers over de hele wereld in nauwe samenwerking met de onzichtbare dimensies sinds die tijd hebben gerealiseerd. Voor het eerst ontvouwt zij de plannen die het Universum met dit alles, dat op aarde aan de hand is, in petto heeft.

Het is nu tijd om de vruchten te plukken van ons eeuwenlang ploeteren en ons geboorterecht op te eisen van een leven in vreugde, liefde, overvloed, succes, vrede, verlichting, wijsheid, waarheid, geluk, zoals de Creator voor ons bedoeld heeft. De ‘Grote Strijd’ is voorbij.

Patricia Cota-Robles schreef inmiddels 6 boeken en is uitgever en hoofdredacteur van de nieuwsbrief Take Charge of Your Own Life. Ze is presidente van een non-profit organisatie, The New Age Study of Humanity’s Purpose Inc., die o.a. het Jaarlijkse Wereldcongres voor Verlichting organiseert en contacten onderhoudt met vele organisaties op het gebied van Wereldvrede en bevordering van Respect voor Alles Dat Leeft. Ze is bovendien als counselor verbonden aan de Swan Clinic of Natural Healing in Tucson, Arizona.

Bestellen

Bestel 'Harmonische convergentie en wat daarop volgde' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.