Hartsverstand

-
Auteur: Annemarie Postma

Categorie:Literatuur / Onderwerp: Romans -
Cover van het boek 'Hartsverstand' van Annemarie Postma
Uitgevers Uitgeverij Arena, Uitgeverij Arena, Arena
Uitgavejaar 2005
ISBN9069747073
ISBN139789069747071
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

'De meeste mensen denken dat het hart week en sentimenteel is, maar dat is niet zo. Soms lijkt het misschien niet rationeel, maar het hart heeft een rekenvermogen dat veel accurater en preciezer is dan alles binnen de grenzen van het rationele denken. Alleen het hart kent op cruciale momenten het juiste antwoord.' Deepak Chopra

Annemarie Postma brak internationaal door als fotomodel, waarmee ze door haar lichamelijke handicap opzien baarde. In 1996 verscheen Ik hou van mij, waarvan ruim 60 000 exemplaren verkocht werden. Het boek gaat over eigenwaarde en zelfrespect, volgens Annemarie het absolute kernpunt in de ontwikkeling van het leven van de mens van vandaag. Sinds 1999 schrijft ze een wekelijkse column in het Algemeen Dagblad, en in 2003 verscheen Liefde maken, een helder en herkenbaar boek over de invloed van eigenwaarde op ons leven en op de liefde.

Annemarie Postma is een enthousiaste, gepassioneerde verteller die haar lezerspubliek altijd weet te raken met haar visie op een breed spectrum van onderwerpen, doorspekt met persoonlijke anekdotes en verhalen. Haar mooiste columns en verhalen zijn nu gebundeld in Hartsverstand, haar tweede columnbundel na haar 2004 verschenen boek Happy single in de war.

Hartsverstand is een selectie van de mooiste, ontroerendste en prikkelendste columns die zij de afgelopen jaren schreef. Jan Bonjer, hoofdredacteur van het Algemeen Dagblad, schreef het voorwoord.

Bestellen

Bestel 'Hartsverstand' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.