HCE Duits examenidioom / VWO / deel Tekstboek / druk 2

-
Auteurs: M. Lemmen, T.H.G. Pubben

Categorie:School & Studie / Onderwerp: Schoolboeken -
Cover van het boek 'HCE Duits examenidioom / VWO / deel Tekstboek / druk 2' van M. Lemmen en T.H.G. Pubben
Uitgever ThiemeMeulenhoff bv
Uitgavejaar 2008
ISBN9042536772
ISBN139789042536777
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

De HCE-reeks biedt een goede voorbereiding op het centraal examen in de talen Engels, Frans of Duits. De serie houdt rekening met het examineren door middel van open vragen. De reeks bevat voor elk onderwijsniveau twee trainingsbundels: leesstrategie├źn en idioom.

Bij de leesstrategie├źn wordt gebruik gemaakt van recente examens. Voor een optimaal leereffect wordt bij multiple-choice-items een korte uitleg gegeven en worden bij teksten sturende Nederlandse vragen gesteld. Ook het matchen van woorden en hun betekenis wordt geoefend. Daarnaast moet de leerling de juiste betekenis van een woord raden of een conclusie verbinden aan een alinea uit de tekst.

Bij de idioomboeken is de woordenschat samengesteld aan de hand van recente examens, kranten en tijdschriften. Deze woorden worden daarbij theamtisch en met voorbeeldzinnen aangeboden. Met de bijbehorende interactieve cd-rom wordt niet alleen het idioom geoefend, maar kan de leerling ook luisteren naar de juiste uitspraak.

De HCE-reeks is bestemd voor eindexamenkandidaten van vmbo, havo en vwo voor Engels, Frans en Duits.

Bestellen

Bestel 'HCE Duits examenidioom / VWO / deel Tekstboek / druk 2' bij Bol.com € 29,5 Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.