He hallo

-
Auteur: Roos Verlinden

Categorie:Literatuur / Onderwerp: Romantische fictie 42
Cover van het boek 'He hallo' van Roos Verlinden
Uitgevers Gottmer Uitgevers Groep, Gottmer, Gottmer Uitgevers Groep Bv
Uitgavejaar 2007
ISBN9025743412
ISBN139789025743413
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Herkenbare fictie voor een brede doelgroep

Lotte van der Elster is vierenvijftig en sinds acht jaar gescheiden. Ze heeft twee volwassen dochters; de ene woont met haar man in Florida, de andere woont tijdelijk weer bij Lotte door een verbroken relatie.
Lotte is blijven wonen in het woonhuis met praktijkruimte in een ruim opgezette, groene nieuwbouwwijk. Financieel lukt dat doordat ze fulltime ging werken op de pr-afdeling van de plaatselijke soepfabriek, en door de praktijkruimte te verhuren.
Na haar scheiding was Lotte aanvankelijk nogal op zoek naar een nieuwe partner. Overgangsklachten noopten haar tot een pas op de plaats en zelfonderzoek. Intussen heeft ze haar draai in het leven gevonden.
Ard Banckert is ongeveer even oud als Lotte. Hij woont schuin achter haar, sinds zijn echtscheiding vier jaar geleden, werkt zelfstandig als bouwkundig adviseur en heeft drie uitwonende zoons.
Lotte en Art kennen elkaar van gezicht. Ze komen elkaar op allerlei plaatsen tegen en groeten elkaar dan terloops. Pas als die toevallige ontmoetingen gaan opvallen, wordt die terloopse groet een herkennend 'hé hallo!'. De begroeting groeit uit tot een terloopse uitnodiging om eens koffie te komen drinken. En op Lottes initiatief komt het daar ten slotte ook van.

Roos Verlinden
Hé hallo!
€ 12,50

14 x 21 cm, ca. 200 blz.
Paperback
Verschijnt oktober 2007
isbn 978 90 257 4341 3
nur 343

gottmer Romantische fictie

Bestellen

Bestel 'He hallo' bij Bol.com € 12,95 Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.