Heartbeat - Een verboden liefde

-

een verboden liefde

Originele titel: Lament-The Faerie Queen'S Deception
Auteur: Maggie Stiefvater

Categorie:Young Adults / Onderwerp: -
Cover van het boek 'Heartbeat - Een verboden liefde' van Maggie Stiefvater
Uitgevers Uitgeverij De Fontein, de Fontein Jeugd
Uitgavejaar 2010
ISBN139789026138362
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Een meeslepend liefdesverhaal voor de fans van Twilight.

Maggie Stiefvater praat vaak in zichzelf, staart voortdurend in de ruimte en kwam ooit in haar pyjama naar kantoor. Daarom is zij schrijfster geworden. Dit is haar tweede jeugdboek.

Hij keek me diep in de ogen; zijn ogen smeekten om begrip. Maar kon iemand dit ooit begrijpen? Nee! Ik had een spoor van dode lichamen in zijn gedachten gelezen. Echte mensen uit wie het leven gesneden was. En wie kan iemand zoiets vergeven? Ik had mijn harnas afgedaan, ik had me blootgegeven en nu, nu deed het ongelooflijk pijn.

De zestienjarige Daphne is een muzikaal wonderkind. Toch is ze tergend onzeker: vlak voor een optreden moet ze altijd overgeven. Het muziekconcours nadert en Daphne heeft een moeilijk stuk ingestudeerd. Ze is bloednerveus.
Op de dag van het concert ontmoet zij Luke, een mysterieuze en zeer aantrekkelijke jongen, die haar uitdaagt een duet te spelen. Tot haar eigen verbazing stemt Daphne in, want Luke maakt iets in haar los. Het voelt alsof Daphne nog nooit zo vrij heeft gespeeld. Na een staande ovatie wint het duo de hoofdprijs. Al snel wordt Daphne smoorverliefd op Luke. Telkens als zij bij hem is, vindt Daphne klavertjes vier: een teken van liefde en geluk. Maar er zweeft een mysterie rond Luke. Hij blijft kil en afstandelijk, niemand kent hem en niemand weet waar hij vandaan komt. Over zijn verleden blijft hij duister. De klavertjes vier gooit hij weg. Daphne is vastbesloten Luke's mysterie te ontrafelen. Maar er liggen gevaren op de loer! Het zal haar gevaarlijkste plan ooit worden…

- Genomineerd voor de YALSA Best Books 2010 en de 2010 Popular Paperbacks
- Maggie Stiefvater is een New York Times bestseller auteur

Geschikt voor: 13 - 15 jaar

Bestellen

Bestel 'Heartbeat - Een verboden liefde' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.