Heb elkander lief

-
Auteur: Manly P Hall

Categorie:Religie & Esoterie / Onderwerp: Esoterie 3411
Cover van het boek 'Heb elkander lief' van Manly P Hall
Uitgever Piramidions
Uitgavejaar 2013
ISBN139789491439162
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Manly Palmer Hall (18 maart 1901 - 29 augustus 1990) was een Canadese schrijver en mysticus. Hij schreef meer dan twee-honderd boeken. Zijn bekendste werk is The Secret Teachings of All Ages: An Encyclopedic Outline of Masonic, Hermetic, Qabbalistic and Rosicrucian Symbolic Philosophy, verschenen in 1928. Hall wordt door velen gezien al seen echte autoriteit op het vlak van de filosofie, religie, mystiek en occultisme.

In 1934 richtte Manly Hall de Philosophical Research Society (PRS) op in Los Angeles, Californië. De PRS claimt een volledig zelfstandige organisatie te zijn, die geheel vrij is van politieke- en kerkelijke controle. Het programma van de PRS legt de nadruk op de noodzaak van een integratie van filosofie, religie en wetenschap in één overkoepelend onderwijsprogramma. Halls privé-bibliotheek, die tal van onschatbare werken bevatte, werd na zijn dood aan de publieke bibliotheek van de PRS geschonken.

Gedurende meer dan 70 jaar gaf Hall maar liefst 8.000 lezingen en schreef hij naast diverse artikelen voor kranten en tijdschriften meer dan 150 boeken en essays.

Deze boekenreeks - De Lezingen van Manly Hall - geeft u een unieke kans om de beklijvende lezingen van Manly Palmer Hall te verzamelen. Hall krijgt vaak de opmerking - zelfs van Engelstaligen - dat hij té weinig toegankelijk is en ouderwets. Deze serie boeken, een collector's item, wil het tegendeel bewijzen: Hall is modern, fris, en van alle tijden. Meer zelfs, de tijdsgeest die Hall in zijn lezingen ten berde brengt, is vandaag de dag meer dan ooit relevant en springlevend.

Bestellen

Bestel 'Heb elkander lief' bij Bol.com € 18,95 Uiterlijk 14 juli in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.