Heb je even?

-

klankboek voor managers

Auteur: Toon van Mierlo

Categorie:Business / Onderwerp: Management 1467
Cover van het boek 'Heb je even?' van Toon van Mierlo
Uitgevers Sales-Optimum BV, Business Master Class
Uitgavejaar 2012
ISBN139789081821377
TaalNederlands
TypeDigitaal boek

Samenvatting

Waarom dit ‘meesterlijke boek’? (Recensie Managementboek)
Managers houden zelf teveel bordjes in de lucht, ervaren dat management complexer wordt, grijpen naar nog meer theorieën, gaan naar nog meer trainingen en schieten uiteindelijk nauwelijks op in de praktische toepassing. Resultaten, voldoening en persoonlijke balans staan vaak onder druk. Dit klankboek geeft handvatten om management anders, vaker of beter vorm te geven.

Wat doet dit boek?
Met 8 essentiële oplossingen voor onderscheidend Management en Leiderschap rekent ‘Heb je even?’ af met de mythe dat management complex is en dat u tientallen boeken en modellen nodig heeft. Management is simpel maar zeker niet gemakkelijk in de toepassing. Dit unieke boek is uw zakelijk maatje dat met u meereist, dat altijd onder handbereik ligt, dat u inspireert en energie geeft.

Hoe doet dit boek dat dan? ‘Heb je even?’ is een vraag die managers vaak aan anderen stellen. Het boek stelt deze vraag aan u: ‘Heb je even……manager?’ Voor jezelf! ‘Heb je even?’ om antwoord te krijgen op de vraag ‘Hoe haal ik, met meer gemak, plezier en zekerheid mijn resultaten?’. ‘Heb je even?’ om te ontdekken hoe….:

1. u het leiderschap over uzelf herkent, vergroot en vasthoudt;
2. u uw eigen gedrag beter leert sturen en het effect op anderen vergroot;
3. u in alle opzichten beter gaat communiceren;
4. u de prestaties van uw afzonderlijke teamleden meet en vergroot;
5. u de samenstelling van uw team verbetert totdat het een topteam is;
6. u mensen in dit topteam laat samenwerken voor werkelijke topprestaties;
7. u een perfect uitgevoerd verandertraject aflevert;
8. u meer tijd overhoudt, beter in balans blijft en gelukkiger kunt worden.

Management: Simpel maar niet gemakkelijk! Daarom is het boek praktisch geschreven en helpen extra documenten (audits, testen, e.d.) van de website www.hebjeeven.nl u met het omzetten van Weten naar Doen! Het boek is ook in het Engels verkrijgbaar (‘Got a minute?’) en als E-book, waardoor het nog gemakkelijker met u meereist en dagelijks te raadplegen is.

Beide auteurs zijn ondernemer, consultant en trainer. Vele managers hebben met veel plezier en succes hun resultaten verbeterd door deel te nemen aan de door de auteurs ontwikkelde managementleergang 'De Nieuwe Leider' (www.denieuweleider.nl).

Het zijn niet alleen de ervaringen van al deze senior managers die u terugvindt in dit boek. Ook hebben de auteurs de inzichten uit vele management theorieën met elkaar in verband gebracht, nieuwe inzichten toegevoegd en daaruit de belangrijkste ‘to do’s’ gehaald.

Geschikt voor: Alle e-readers te koop bij bol.com (of compatible voor PDF of ePub). Telefoons en tablets met Google

Bestellen

Bestel 'Heb je even?' bij Bol.com € 9,99 Direct beschikbaar
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.