Heb jij al een foute man?

-
Auteur: E. Jacobs

Categorie:Gezondheid & Psychologie / Onderwerp: Populaire psychologie 1711
Cover van het boek 'Heb jij al een foute man?' van E. Jacobs
Uitgevers A.W. Bruna LeV., A.W. Bruna LeV., A.W. Bruna Lev.
Uitgavejaar 2011
ISBN139789022999356
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

‘Ik had niet gedacht dat ik als intelligente, zelfstandige en zelfverzekerde vrouw ooit zou vallen voor de foutste man van het eiland.

Zou deze voormalige(?) playboy mijn hart breken met zijn charmes, die mooie woorden en beloften waar al zoveel vrouwen voor waren gevallen? Of meende hij het deze keer echt?
Hoe serieus moest ik de bezorgde waarschuwingen van vrienden nemen? Moest ik voor de veiligste weg kiezen of toch voor het avontuur?
Kan iemand echt veranderen? En moet je dat eigenlijk wel willen?
Wat zegt zo’n onzekere situatie over je eigen karakter, verlangens en angsten?
Langzaam begon ik te beseffen dat de reis belangrijker is dan de eindbestemming. Dat ik veel kon leren van deze situatie. Dat ik moest leren genieten van het moment en loslaten, ├ęcht loslaten.’

Motivational speaker en auteur Esther Jacobs (1970) besloot het fenomeen ‘foute man’ te onderzoeken. Met haar eigen verhaal als basis begon ze een grensverleggende speurtocht langs diverse soorten playboys en de vrouwen die voor ze vallen, alternatieve relatievormen, brave boekhouders en wijze en foute vrouwen. Ze daagt lezers uit na te denken over keuzes op basis van verstand (zekerheid) of gevoel (avontuur).

Heb jij al een foute man? geeft een openhartig kijkje achter de schermen van een vrouw die bekendstaat om het volgen van ongebaande paden, maar die alle levensvragen nog een keer op haar bord krijgt als ze in zee gaat met een... stoute man. Bekijk de boektrailer op de auteurspagina van Esther Jacobs. Er is ook een website van Heb jij al een foute man?.

Bestellen

Bestel 'Heb jij al een foute man?' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.